19.2.2014 / 10 Comments

Pieces of Africa


 Kuten aiemmin lupailin, teen pari näitä matkapostauksia Afrikasta!
  DSC06382

DSC06518

Tosissaan siis oltiin kaks viikkoa Keniassa, Mombasaa lähellä olevalla alueella. Asuttiin mun mielestä tosi viihtyisässä hotellissa, jossa oli monta uima-allasta ja ravintola-baaria. Hotellin sijainti ei olis voinut olla parempi, nimittäin se oli ihan meren rannalla <3. Ruoka oli hotellilla tosi hyvää, ja henkilökunta ehkä oikeesti maailman ystävällisintä! Oikeastaan kaikki meidän tapaamat paikalliset oli tosi ihania ja iloisia ihmisiä, mikä tottakai vaan pahensi mun fiilistä kun lähdettiin kotiin.

DSC05607

Tollanen näkymä siis oli meidän huoneen parvekkeelta... <3

DSC06520

Yks miinuspuoli huonojen shoppailumahdollisuuksien lisäksi oli se, että meren rannalla ei voinut käytännössä olla kuin auringonnousun aikoihin. Keniassa on nimittäin todella suuret vuoroveden vaihtelut, eli rannoilla ei ollut ollenkaan auringonottotuoleja tms. Lisäks päivällä ranta oli ihan täynnä kaupittelijoita, jotka halus tosi innokkaasti päästä juttelemaan ja myymään omia tuotteitaan, mikä oli pitemmän päälle aika ärsyttävää.

DSC07794

DSC07775

DSC07898

Hotellin alueella oli tosi paljon villejä marakatteja ja paviaaneja, joita ei saa häätää pois sieltä. Yks päivä kun olin ottamassa altaalla aurinkoa, sellanen iso paviaani varasti mun sipsit, jonka jälkeen aloin pelätä niitä aika paljon :( Mutta ne pikkuapinat oli aika hauskoja!

DSC07638

DSC06377

Ihana Kenian auringonnousu

DSC06683
Related Posts

10 kommenttia:

  1. Kiva postaus, varsinkin tuo viides kuva on ihana :) Päivän piristyskin löytyi täältä, koska apinan varastamat sipsit alko kummasti naurattaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) hahaha no hyvä että ees jotakuta piristää tuo tarina, mua ei nimittäin ainakaan naurattanu paljoa sillon ku se tuli niin lähelle ja se oli tosi iso!

      Poista
  2. Ihan sairaan ihania kuvia ♥ Nyt iski kauhee matkakuume :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 ja hahah kyllä mullekkin, tekisin melkein mitä vaan että pääsis takasin tuonne lämpimään :(

      Poista
  3. Ihanat kuvat!

    http://pinjavera.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Ihania noi apinat :3

    VastaaPoista
  5. Vaikuttaa oikein mahtavalta ja onnistuneelta matkalta! :-) Itse olen aina halunnut käydä jossakin päin Afrikkaa, se kaikki erilaisuus kiehtoo...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä ehdottomasti suosittelen Afrikkaa matkakohteena ihan jokaiselle vähänkin kiinnostuneelle!! Jos saat ikinä tilaisuutta käydä tuolla, mee ihmeessä :) On todellakin näkemisen ja kokemisen arvoista!

      Poista

Latest Posts

Labels

lifestyle muoti oma tyyli oma elämä asu happy kauneus shoppailu lookbook meikit photo a day special fiilistely video throwback matkustelu ruoka valokuvaus weekend ajatuksia inspiration summer deep talk photography yhteistyö editorial thoughts hiukset hyvinvointi puheenaiheet kuukauden suosikit musiikki opiskelu DIY kengät monthly favorites my day polyvore sisustus sponsoroitu tutorialit vinkit haaste indiedays blog awards katumuoti kaupallinen yhteistyö kello kynnet kysymyspostaus mallikoulu pariisi personal sneak peek Daniel Wellington Nike air max aamiainen aamupala alekoodi beautiful friday co-creation hampaidenvalkaisu ice watch ideal of sweden inspirationday instagram instrumentarium juhlat kenya kesä koti kuulumisia opinnäytetyö ostokset party ripari safari silmälasit streetstyle syksy treeni trendit tyyli uusi vuosi 2017 2019 2020 Happy Joe IBA Michael Kors acne studios baker bag arki aurinkolasit avokadopasta blogi chiapudding chiapuuro contour kit diesel elokuvat finlayson furla metropolis hampaiden valkaisukynä helsinki ihonhoito indiedays jeffrey campbell joutsen jättineule kevät kielimatka link your blog linkkaa blogisi linkkaa instagram linkkaa youtube makia mango maybeauty metropolia motivaatio naked 3 naked basics oma aika parhaat elokuvat patent leather tote pepsodent white now puhelin puhelinkuoret q&a resepti santorini sarjat smoothie bowl snapshots spotify swiss clinic syksymeikki syyskuu tanssi tekstiiliteollisuus timanttiset.fi trendwalk trenssitakki tutorial unedited urban decay uudistuksia vaihto vaihto-opiskelu varjostus vastuullisuus vegaani viaplay what's in my bag

Instagram @petra_koo