16.2.2014 | 18:51

Sunday's


Tosi rentouttava ja kiva viikonloppu alkaa olla nyt takana päin. Tänään vietin kotipäivää lakkailemalla kynsiä, opiskellen ja syömällä herkkuruokia. Tein aamulla koko perheelle "supersmoothieta", johon laitoin kokeilumielessä mukaan CoCoVi:n kaakaovoita ja raakakaakaojauhetta! Lisäks tottakai jugurttia, luomuhunajaa, sekä kiiviä ja mansikoita! Oli muuten superhyvää <3 Vähän myöhemmin päivällä innostuin vielä laittamaan välipalaksi pakkasessa puoliksi jäädytettyä jugurttia soseutettuna luomuhunajan kanssa, ja päälle vähän marjoja ja kaurahiutaleita!
Eilen illalla kokeilin tehä mun hiuksille pitkäaikaisemman suoristuksen sellaisella Schwarzkopf:in pakkauksella. Saa nähdä miten tää toimii, mulle nimittäin väitettiin että tää kestäis 10 pesua... Mutta kyllä nää on selkeesti suoremmat kuin aikasemmin! Lisäks näistä tuli tosi pehmeet ja tuuheat :)
Ens viikolla olis tiedossa 2 isoa ja 2 pienempää koetta, joten mua ei ehkä kauheen paljoa näy täällä kirjoittelemassa. Lisäks ensi viikonloppuna lähdetään tanssitapahtumaan Kiteelle :) Toiminnantäyteinen viikko siis tulossa! Mukavaa alkavaa viikkoa kaikki <3

DSC08148

DSC08248

DSC08233

DSC08189

DSC08269

DSC08183

DSC08152

6 kommenttia:

 1. tosi herkullisen näköstä namjs! :-)

  VastaaPoista
 2. voisitko tehä erikseen postausta siitä suoristusjutusta :) ? ite oisin ainakin kiinnostunu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äää en mä ottanu siitä operaatiosta yhtään kuvia :( mutta voin mä toki ottaa näin jälkikäteen niistä tuotteista kuvat ja kertoo et miten käytetään ja miten vaikutti mun hiuksiin jos sellanen postaus kiinnostaa? :-)

   Poista
 3. heii voisitko kertoo tosta suoristusjutusta! oisin kiinnostunu ehkä itekki kokeilemaan :) esim. minkä hintanen tää oli ja mistä hommasit? ja onko hiukset jotenki vaurioitunu ku käytit tota vai pysyny hyväskunnos :) ja onko helppokäyttää & miten ylipäätänsä käytetään ! kiitos 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voin tehdä nyt tulevalla viikolla, kun ei sen suurempia suunnitelmia oo! :-)

   Poista

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä