8.3.2014 / 8 Comments

ANSWERS


DSC08545

about me

Ikä? -Oon syntynyt 1998 eli täytän tän vuoden syksyllä 16
Horoskooppi? -Neitsyt
Kuinka pitkä oot? -Oon noin 176cm pitkä.
Kuvaile itseäsi 5 sanalla? - (yleensä) Iloinen, pitkä, kai ihan omaperäinen, muotifriikki, hauska.
Onko sulla outoja tapoja? -Kun pelaan esim kännykällä, alan tekemään sängyllä/sohvalla mitä kummallisempia asentoja ja lopulta oon valunut lattialle :D Sitten saatan alkaa nauramaan ihan yhtäkkiä jollekkin vanhalle asialle... En ikinä huuda kun oon vihainen, enkä muutenkaan koskaan riitele kenenkään kanssa, vaan puran vihan ja surun tms pahan olon itkemällä. Itken muutenkin aika usein, mutta onneks nauran vielä enemmän kuin itken!
Ootko aina asunu Suomessa vai ootko syntyny Venäjällä? -Oon syntynyt sekä asunut aina Suomessa!
Onko sulle tultu sanomaan jotain pahaa sun ulkomaantaustasta? -Ei mitenkään pahasti, vähän haukuttu joskus yms mutta ei sen vakavampaa!
Kumpi sun vanhemmista on venäläinen? -Äiti on
Osaatko venäjää? -Osaan ja ihan sujuvasti puhun joka päivä kotona :)
Mitä kieliä puhut?- Suomea, venäjää, englantia, ruotsia ja ihan tosi pikkusen ranskaa.


DSC08400

suosikki

...suunnittelija? -Hmm varmaankin Kenzo Takada, Stella McCartney, Donatella Versace ja tietty Coco Chanel
...vaate? -Äää näitä on tosi monta! Ainakin ylipitkä neule, sininen kukkahame, VAGUE-paita ja valkoinen sifonkipaita!
...herkku? -Irtokarkit, suklaa, ja suklaahan dipatut hedelmät ♥
...ruoka? -Erilaiset salaatit, kasvisruoat, pasta ja sellanen "grilliruoka"
...hiustyyli? -Piikkisuorat keskijakauksella tai ilmavat kiharat, jotka on harjattu rennosti auki
...lehti? -Vogue, Costume ja Demi
...asu? -Tää riippuu ihan päivästä! Mutta nyt tykkään paljon yhdistelmästä mustat korkeat farkut, valkoinen bustier-toppi, vaaleansininen farkkutakki, aurinkolasit, hopeita koruja sekä iso musta laukku!
...malli? -Cara Delevingne, Miranda Kerr ja Rosie Huntington-Whiteley
...näyttelijä? -Josh Hutcherson, Leonardo DiCaprio, Johnny Depp, Cameron Diaz ja Jennifer Lawrence
...bändi/artisti? -Nää vaihtelee tosi usein, mutta pysyviä suosikkeja on ainakin Lana Del Rey, Arctic Monkeys, Bag Raiders
...väri/värit? -Valkoinen, laivastonsininen, kirkkaan pinkki, beige, kulta, hopea ja musta
...asusteet? -Sormukset, iso musta laukku ja mun "cat eye" -aurinkolasit
...hedelmä? -Mango, passionhedelmä, guava, kiivi, kookos (jos tuo on ees hedelmä :D) ja vesimeloni.

DSC08846


tyyli

Paljonko rahaa kulutat kuukaudessa vaatteisiin, meikkeihin, ihon- ja hiustenhoitoon? -Tää riippuu paljon kuukaudesta! Jos ei oo rahaa tai alennusmyyntejä tms niin noin 40€, mutta pahimmillaan ehkä 200€
Hopeat vai kultaiset korut? -Tykkäsin ennen hirveesti kullasta, mutta tällä hetkellä hopeat korut on enemmän mun mieleen.
Millä 3:lla sanalla kuvailisit itse tyyliäsi? -No varmaan leikkisä, ristiriitainen ja tyttömäinen. (:DD)
Kuvaile oksettavin tyyli miehellä/naisella: -Tätä nyt ei saa kukaan ottaa itseensä, mutta mua kuvottaa

Miehellä: Musta, likainen ja pahanhajuinen Monster-logolla varustettu huppari, likaiset mustat collegehousut, sellaset todella järkyttävät "sämpyläkengät" tai mitkä lie skeittikengät, joku ihan tyhmä lippis jossa pahimmillaan on myös se Monster-logo tai muu vastaava. Ulkonäössä kuvottaa epähygienisyys yleisesti, eli rasvaiset päätä myöten olevat hiukset, todella huono iho ja paha haju.

Naisella: Ainakin nuo samat kuin tossa "miehellä" -kohdassa, sitte sellaset kamalat lahkeista levenevät farkut, jotka on muuten tummat mutta etu- ja takareisissä se kangas on kivipesty ihan valkoiseksi. Samoissa farkuissa on myös yleensä timantteja ja pinkkejä ommeltuja kuvioita. Sitte kaikki ihan muodottomat ja epäimartelevat vaatteet, liikaa koruja, liian poikamaiset vaatteet (eli käytännössä kaikki vaatteet poikien puolelta mauttomalla tavalla yhdistettynä), kokonaan pinkit vaatteet, valkoiset leggingsit, liian avarat kaula-aukot, tissivyöt, liian paljon meikkiä tai kasvolävistyksiä yms yms.

DSC01983


tulevaisuus

Mitä kesäsuunnitelmia sulla on? -Näillä näkymin ainakin 2 viikkoa töitä, viikko rippileirillä isosena, vähintään viikko Pietarissa, mahdollisesti jokin risteily Tallinnaan tai Tukholmaan, ja sitten ihan vaan kavereiden kanssa olemista, auringonottoa ja elämästä nauttimista :-)
Luuletko että et tule koskaan värjäämään hiuksiasi? -Hahaha no en oikein osaa sanoa, kyllä mä ainakin varmaan joskus raidoitan mun hiukset tai värjään tyveä tai latvoja!
Minne aiot hakea peruskoulun jälkeen? -Tein yhteishaun jo pari viikkoa sitten, ja hain pelkästään lukioihin.
Mihin lukioon meet? -Toivottavasti Klassikkaan... :D 
Mitä meinasit lukion jälkeen? Ei kyllä tarkalleen mitään tietoa, kai sitä pitäis joku yliopisto käydä mut en tiedä mitä siellä opiskelisin.
Haluaisitko joskus muuttaa ulkomaille? -EHDOTTOMASTI
Suunnitelmia tulevaisuudelle? -No yleisesti ottaen haluan käydä lukion kunnolla loppuun, ja mahdollisesti sitte opiskella yliopistossa tai AMK:issa, mutta mä tähtään kansainvälisiin töihin, ja haluaisin yli kaiken muuttaa ulkomaille. Haluaisin työskennellä muodin, tunnettujen suunnittelijoiden, valokuvaajien sekä mallien kanssa, ja kun mietin niin muotitoimittaja jossakin kansainvälisesti tunnetussa lehdessä kuullostais ihanalta! 

DSC01021

unelmieni

...huone/talo? -Mun unelmahuone olis mahdollisimman valoisa, isot ikkunat olis kivat! Sisustus olis sellanen simppelin tyttömäinen ja kalusteet valkoiset. Lattia olis vaaleanruskeasta puusta tehtyä parkettia. Huoneeseen sisältyisi myös melko iso walk-in closet, jossa olis vaaleanbeige kokolattiamatto, monta hyllyä kengille ja laukuille sekä riittävästä rekkejä vaatteiden ripustamista varten. :) Unelmataloa en oikein osaa kuvailla, mutta sopivan iso, vaalea sisustus ja kaunis maisema kun katsoo ikkunasta ulos. 
...hiukset? -Mun unelmien hiukset olis sellaset vähäsenalaselän yläpuolelle ulottuvat suorat hiukset, jotka on tyvestä suklaanruskeat, mutta hyvin liukuvärjätyt siten, että latvat on ihan vetyperoksidi-blondit. Latvat ei sais olla sellaset tasaiset joista näkyy leikkaamisen jälki, vaan latvat olis aina melko ohuet ja leikkaus olisi sellanen ns. V:n muotoinen!
...poikaystävä? - Unelmieni poikaystävä olis vähintään 180cm pitkä, mielellään aika lihaksikas mut ei mikään kehonrakentaja..! Tykkäisin hirveesti jos hän shoppailisi muuallakin ku H&M, Jack&Jones tai muissa tällasissa peruskaupoissa, vaan esim Topman, Zara men yms olis aika helmee! Muutenkin mä arvostan kauheesti miehillä sellasta hyvää makua pukeutumisen suhteen. :) Musta miehillä terävät leukaperät on ehkä maailman seksikkäin asia, joten sellaset olis ihanat. Luonteesta jos jotain pitäis sanoo, niin ainakin pitää olla huumorintajuinen, sekä ystävällinen. Mitään sovinistia en hyväksy missään nimessä! Olis mukavaa jos poikaystävä olisi urheilullinen, mutta että kuitenkin saisi järjestettyä yhteistä aikaa ja järkkäisi välillä jotain pieniä yllätyksiä esim. illallisen tai vaikka piknikin :-) Sitte ne silmät sekä hymy. Jos ne on kohdallaa, mä oon ihan sulaa vahaa <3 
...ammatti? -Mä vähän jo mainitsin tästä tuolla ylempänä, eli jokin muodin parissa työskentelevä ihminen! Ekana tulis mieleen journalisti/toimittaja tai joku sen tapainen :)
Related Posts

8 kommenttia:

  1. Äää muotoilit ton poikaystävä kohan niin hyvin et sulin mun ajatuksille sellasesta unelma miehestä <3 :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah hauska kuulla! Harmi vaan ettei tuommosia poikaystäviä vaan kävele kaduilla vastaan joka päivä... :( mut kyllähän tuommonen olis aika unelma!

      Poista
  2. oi vitsi, osaat kirjottaa niin hyvin ja nää kuvat tässä välissä on aivan ihania! en yleensä tykkää lukee kysymyspostauksia, ne on musta jotenkin hirmu tylsiä aina mutta nyt tuli vaan sellanen olo että pakko saada lukee lisää! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti paljon! :D Hitsi ku nyt sanoit et näitä on kiva lukee ku just tein videolle sen toisen osan näistä kysymyksistä kun aattelin et ei kukaan jaksa lukee... :P No jaa, ei kai se haittaa!

      Poista
  3. Kiva postaus, mä tykkään paljon kysymyspostauksista ja toki vastauksista! :) Ihania kuvia. <3

    VastaaPoista
  4. Tosi kiva postaus! Tällasii lisää! c:

    VastaaPoista

Latest Posts

Labels

lifestyle muoti oma tyyli oma elämä asu happy kauneus shoppailu lookbook meikit photo a day special fiilistely video throwback matkustelu ruoka valokuvaus weekend ajatuksia inspiration summer deep talk photography yhteistyö editorial thoughts hiukset hyvinvointi puheenaiheet kuukauden suosikit musiikki opiskelu DIY kengät monthly favorites my day polyvore sisustus sponsoroitu tutorialit vinkit haaste indiedays blog awards katumuoti kaupallinen yhteistyö kello kynnet kysymyspostaus mallikoulu pariisi personal sneak peek Daniel Wellington Nike air max aamiainen aamupala alekoodi beautiful friday co-creation hampaidenvalkaisu ice watch ideal of sweden inspirationday instagram instrumentarium juhlat kenya kesä koti kuulumisia opinnäytetyö ostokset party ripari safari silmälasit streetstyle syksy treeni trendit tyyli uusi vuosi 2017 2019 2020 Happy Joe IBA Michael Kors acne studios baker bag arki aurinkolasit avokadopasta blogi chiapudding chiapuuro contour kit diesel elokuvat finlayson furla metropolis hampaiden valkaisukynä helsinki ihonhoito indiedays jeffrey campbell joutsen jättineule kevät kielimatka link your blog linkkaa blogisi linkkaa instagram linkkaa youtube makia mango maybeauty metropolia motivaatio naked 3 naked basics oma aika parhaat elokuvat patent leather tote pepsodent white now puhelin puhelinkuoret q&a resepti santorini sarjat smoothie bowl snapshots spotify swiss clinic syksymeikki syyskuu tanssi tekstiiliteollisuus timanttiset.fi trendwalk trenssitakki tutorial unedited urban decay uudistuksia vaihto vaihto-opiskelu varjostus vastuullisuus vegaani viaplay what's in my bag

Instagram @petra_koo