31.8.2014 / 28 Comments

THOUGHTS




Oon pitänyt mun blogin tähän mennessä suurimmaks osaks tosi pinnallisena, ja keskittynyt enimmäkseen asu- ja lifestyle-postauksiin. Aattelin kuitenkin tällä kertaa tulla kertomaan muutamia viimeaikaisia mietteitäni koskien vähän sitä sun tätä.


graffiiphoto1


Ensinnäkin kouluun liittyviä asioita. Kolmen lukioviikon jälkeen voi selkeesti todet eron peruskouluun verrattuna. Koko ajan tuntuu olevan kaikenlaista isompaa tehtävää koulua varten, ja läksyihn pitää oikeesti keskittyä ihan ajatuksella. Tuntuu tosi hassulta, että jo ekana vuonna on tavallaan "pakko" ruveta hiljalleen tietämään, mitä kirjoittaa yo-kirjoituksissa.
Mulla oli lukioon mennessä paljon oletuksia mm. siitä, että tutustuisin heti moniin uusiin ihmisiin. Tässä vaiheessa kuitenkin tuntuu, että oon jämähtänyt pyörimään lähinnä vain vanhojen tuttujen kanssa, mikä vähän harmittaa. Oon kuitenkin muutamia kertoja ollut seurassa, josta en oo tuntenut aiemmin ketään, joten eiköhän tämä tästä :)


DSC04015

Oon keväällä tanssin lopetettuani tajunnut, etten oikeestaan oo yhtään liikunnasta "riippuvainen". Tunnen paljon ihmisiä, jotka kertoo miten hyvä olo tulee esim. pitkän lenkin tai rankan salitreenin jälkeen, enkä itse oikeestaan pysty tuohon samaistumaan. Mun on nykyään aika vaikee ottaa itteeni niskasta kiinni liikunnan suhteen, ja saatan olla koulun jälkeen loppupäivän vaan sisällä tai korkeintaan käyn ottamassa kuvia ulkona, eikä mua paljoa edes haittaa että näin on käynyt. Oon kyllä nyt suunnitellut alkavani käymään lenkillä kaverin kanssa, sekä jaksamisen mukaan tekemään lihaskuntoa kotona, joten saa nähdä, innostunko uudelleen liikkumaan niinkuin ennen!

DSC00651

Vielä muutama tätä blogia koskeva jutska. Oon huomannut, että viime keväästä asti kommentointi ja yleensäkin palautteen antaminen on laskenut tosi rajusti entiseen verrattuna. Välillä, kun postaukseen ei tuu yhtään kommenttia, tuntuu et kirjoittelen täällä vaan ihan yksikseen. Onneks oon ajan myötä ymmärtänyt, että mä en jaksais uhrata tuntikaupalla aikaa tähän hommaan, jos mä lannistuisin oikeesti pienestä. Tykkään paljon kirjoittelusta ja kuvaamisesta, joten mua ei oikeestaan ihan älyttömästi haittaa tämmönen"hiljaiselo" kommentoinnissa. Mulla on nyt syksyllä oikeestaan alkanut ihan uudenlainen innostus koko bloggaamiseen, ja mulla on kasapäin ideoita joita toteuttelen tänä syksynä, kunhan ehdin :) Rakastan syksyä pukeutumisen kannalta, sekä oon täysin hurahtanut koklailemaan erilaisia meikkijuttuja itselleni, joten näiden juttujen pohjalta aion rakennella tänne tulevia postauksia! Pari videotakin mulla on työn alla, ja toinen on erään lukijan toivoma. :--)

DSC04087

Haluun kuitenkin kysyä vielä mielipidettä / postausehdotuksia teiltä lukijoilta. Mitä haluaisitte nähdä tai lukea mun blogista enemmän, mitä vähemmän? Onko jotain tiettyä toivepostausta? Nyt saa ehdottaa :) Lisäks mua on pitkään poltellut kysymys: pitäiskö mun ruveta kääntämään postauksia englanniks? Täällä nimittäin tilastojen mukaan vierailee jonkun verran porukkaa ulkomailta, ja siinä sais ainakin vähän treeniä kielitaitoon!
Related Posts

28 kommenttia:

  1. Voisitko tehdä mydayn videona tai kuvina ja tai sitten tehdä postaus sun unelmista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo voin! Kiitti paljon ideoista, pistän nämä korvan taakse :)

      Poista
  2. Ehdottomasti rupeet vaan rohkeesti kääntämään englanniks, jos vaikka itseäki tsemppais lukea englannin kielisiä juttuja ;-) Ja postausehdotuksista sen verran, että asupostauksia vaan tulemaan. Tykkään sun tyylistä hurjasti ja oot jotenkin tosi itsevarman oloinen tytsy. (-:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää kyl alkaa kääntämään! Kiitos hirmu paljon, ihanasti sanottu <3

      Poista
  3. älä huoli, ainakin yksi innostunut lukija sulta löytyy ! pidän erittäin paljon kuukauden suosikit postauksista/videoista joten olis huippua saada niitä sultakin !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 kiitti kovasti sulle! Kuulostaa tosi kivalta ehdotukselta toi kuukauden suosikit-video eli sellanen vois olla luvassa :--)

      Poista
  4. Enemmän juuri tällaisia mietepostauksia tai asiapostauksia voisi tulla! Englanniksi kirjoittaminen voisi olla myös hauska lisä tähä blogiin, koska enkkuluokalla olleenasi englanniksi kirjoittaminen varmaan sujuu hyvin:)! Mutta tämä taitaa olla ensimmäinen kommentti blogiisi, vaikka tätä olen melkein vuoden jo seuraillutkin!:o Tykkään tosi paljo tästä blogistas ja lempipostaukset on niitä vähän pidempiä postauksia :) Ohhoh tulipas tästä nyt pitkä ja sekava kommentti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos tästä kommentista! :) Oon nyt tosi paljon innostunut kirjoittelemisesta muutenkin, eli näitä mun mietiskelyjä on varmasti tulossa lähiaikoina lisää :)

      Poista
  5. Jep näitä asiapostauksia on ihana lukea! Alotin itekin nyt syksyllä lukion ja kyllä nyt kun lukee, että yläastelaiset valittaa niin tulee vaan mieleen, ettei niillä se koulu edes vie aikaa... :D
    http://jennicarita.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis älä muuta sano...! Parhaina päivinä ei tullut ees läksyä viime vuonna ja nyt tulee joka aineesta paljon tehtäviä! :D Mut varmasti tähän lukion tahtiin tottuu vielä aikanaan :)

      Poista
  6. Tykkäsin tälläsestä mietepostauksesta, näitä ehdottomasti lisää! Olis myös kiva jos tekisit joskus sellasen mydayn jossa kerrot tekemisiäsi kellonaikojen, kuvien ja tekstien kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että miellyttää :)! Toi on tosi kiva idea ja tykkään itsekin tosi paljon lukee tollasia postauksia, joten pistän tonkin jo suunnitteille :--)

      Poista
  7. Tajusimpa juuri, että vaikka blogisi kuuluukin suosikkeihin, niin en ole juurikaan kommentoinut. Pakko parantaa tämä tapa, koska kommentoimista kyllä olisi aika useasti. Mutta ehdottomasti alat kirjoittaa enkuksi! (: Ja pikkutoiveena olisi, että tekisitkö joskus ison postauksen kaikista kengistäsi, en vaan voi vastustaa niitä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi :)! Joo toi postausidea kuulostaakin tosi kivalta, pitääpäs pistää työn alle:)

      Poista
  8. ma ainakin luen sun blogia aina tosi innolla, vaikken kommentoikkaan niin tykkaan silti! :) sori taa haamuilu haha

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla etten ookkaan yksikseen! Kiitos kommentista Julia :--)

      Poista
  9. Ois kiva jos aijot nyt ruveta kirjoittamaan englanniksi nii voisi alla olla myös suomennos - huonon englannintaidon omistaja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aion ehdottomasti pitää täällä pääkielenä suomen, koska se on kuitenkin mun äidinkieli! Enkku siihen kylkeen on vaan tavallaan extra, eli ei hätää sillä suomea en oo jättämässä pois :)

      Poista
  10. Voin niin samaistuu tuohon lukioelämään. Ja just liikunta ei jaksais innostaa tällä hetkellä yhtään, paljon mielummin viettää sen ajan vaikka koneella mikä läksyjen jälkeen jää. Tosi epäterveellistä, tiedetään, mutta kun ei vaan jaksa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano! Etenkin kun nyt tuntuu olevan huono keli jokapuolella Suomea :/ Tiedostan kyllä just tän epäterveellisyyden mut en jaksa tehdä asialle mitään... :D

      Poista
  11. Ehdottomasti lisää tämmösiä mieti/asia-postauksia :) mielenkiintoista luettavaa, kun vertaa peruspostauksiin:)
    Tsemppiä kouluun !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tykkäät!
      Kiitos kovasti <3

      Poista
  12. Kyllä me lukijat ollaan täällä ihan tallella, älä huoli! :-)

    VastaaPoista
  13. Juu nää tälläset postaukset missä kerrot mitä mietit oikeesti ja näi nii näit on kiva lukee ku tuntuu et tuntee sua paremmin tai sillee emt. Ja mäki meen lukioon ens vuonna nii pelottaa etten tulis saamaan yhtään kavereita ja se ois sellai mitä tosi paljon haluisin, mut oon niin huono tutustuu ihmisiin ja mul menee ain kauan olla luonnollisesti uusien ihmisten kaa. Voisit tehä jonkun get ready whit me postauksen video tai normi, huone postausta oon jtnki aina hirveesti halunnu nähä kans.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla et kiinnostusta on ja kiitos noista postausideoista:)! Älä turhaan oo huolissas tosta lukion alkamisesta, meidän koulussa ainakin nimittäin kokonaiskuva on tosi positiivinen ja kaikki otetaan täällä huomioon, joten täällä on tosi vaikee olla yksikseen. Kaikki löytää oikeesti kavereita lukiosta :)

      Poista
  14. Just ajattelin että sulle vois olla hyvä idea kääntää niitä postauksii enkuks ja sitte ku luin tän ni oli vähä wtf fiilis ku olin miettiny samaa ja tulossa ehottamaa sitä :D
    Mut anyway oon lukenu blogias about vuoden (ja aina koulussa katoin ja inspiroiduin sun asuista!) Ni oon tykänny tosi paljon♥
    Kommentoia yritän aina ku jaksan mut kaikki postaukset luen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah same mind ;-) Mut joo, ihanaa kuulla että mun asut inspiroi jotakuta! Kiitos piristävästä kommentistasi <3

      Poista

Latest Posts

Labels

lifestyle muoti oma tyyli oma elämä asu happy kauneus shoppailu lookbook meikit photo a day special fiilistely video throwback matkustelu ruoka valokuvaus weekend ajatuksia inspiration summer deep talk photography yhteistyö editorial thoughts hiukset hyvinvointi puheenaiheet kuukauden suosikit musiikki opiskelu DIY kengät monthly favorites my day polyvore sisustus sponsoroitu tutorialit vinkit haaste indiedays blog awards katumuoti kaupallinen yhteistyö kello kynnet kysymyspostaus mallikoulu pariisi personal sneak peek Daniel Wellington Nike air max aamiainen aamupala alekoodi beautiful friday co-creation hampaidenvalkaisu ice watch ideal of sweden inspirationday instagram instrumentarium juhlat kenya kesä koti kuulumisia opinnäytetyö ostokset party ripari safari silmälasit streetstyle syksy treeni trendit tyyli uusi vuosi 2017 2019 2020 Happy Joe IBA Michael Kors acne studios baker bag arki aurinkolasit avokadopasta blogi chiapudding chiapuuro contour kit diesel elokuvat finlayson furla metropolis hampaiden valkaisukynä helsinki ihonhoito indiedays jeffrey campbell joutsen jättineule kevät kielimatka link your blog linkkaa blogisi linkkaa instagram linkkaa youtube makia mango maybeauty metropolia motivaatio naked 3 naked basics oma aika parhaat elokuvat patent leather tote pepsodent white now puhelin puhelinkuoret q&a resepti santorini sarjat smoothie bowl snapshots spotify swiss clinic syksymeikki syyskuu tanssi tekstiiliteollisuus timanttiset.fi trendwalk trenssitakki tutorial unedited urban decay uudistuksia vaihto vaihto-opiskelu varjostus vastuullisuus vegaani viaplay what's in my bag

Instagram @petra_koo