12.5.2015 / 14 Comments

GO FOR A WALK




DSC01178

Multa on viimeaikoina paljon kyselty mun liikkumisesta ja treenaamisesta, joten päätin tulla jakamaan pari ajankohtaista vinkkiä, sekä avaamaan muutenkin mun tänhetkisiä liikuntamuotoja!
Oon ihan pienestä asti ollut kaikkiaan tosi liikunnallinen, ja harrastin 12 vuoden ajan kaikennäköisiä tanssilajeja. Vuosi sitten lopetettuani aloin pikkuhiljaa miettimään uutta harrastusta, ja viime syksynä päädyin tankotanssituntien vakiokävijäksi. Tuonkin hienon lajin valitettavasti lopetin ihan viimeaikoina, mutta sen tilalle oon löytänyt mulle sopivan jutun, nimittäin lenkkeilyn!
En oo koskaan tykännyt lenkkeilystä juuri yhtään, mutta saatuani vinkkejä Mallikoulu-ohjelmassa ollessani innostuin kävelemisestä ihan aidosti! On itseasiassa päivän kivoin hetki lähteä reilun tunnin kävelylle, kun laittaa kuulokkeet korville ja lempibiisejä täynnä olevan soittolistan soimaan! Jos ei huvita lähteä yksin kävelemään, saan yleensä jonkun kaveriksi reippailemaan. Tosi paljon piristää myös näin keväällä aurinkoinen sää, sekä luontopolut lenkkireitteinä. Ennen kävelin aina samaa vanhaa asfalttitietä, joten ei ihme kun ei kävely tai juoksu huvittanut. Nyt oon muutamat kerrat käynyt kävelemässä maastossa, jossa käy muitakin lenkkeilijöitä, joten jos eksyy metsään, löytää melko helposti takaisin kunnon tielle ohikulkijoiden avulla :)

DSC01168

Toinen juttu mitä teen, on kevyet lihaskuntoharjoitukset alakropan alueelle (lantion ympärysmitan pienentämisen vuoksi). Teen neljää eri liikettä, jotka sisältää mm. jalkojen aukikiertoliikkeitä selällään, sekä kantapäällä takapuolen kosketuksia vatsallaan, 32-64 toiston sarjoina noin 15 min kerrallaan pari kertaa päivässä! 
Tärkeää näiden liikuntajuttujen ohella on runsas nesteytys, joten pyrin juomaan vettä kaksi pullollista ruuan yhteydessä juomani veden lisäksi. Syön myös nykyään huomattavasti entistä enemmän kasviksia ja hedelmiä, joista saa ihan huomaamatta paljon nestettä kroppaan, ja näin aineenvaihdunta paranee nopeasti :)

Toivottavasti tämä selkeytti teille mun nykyisiä elämäntapoja edes hieman!

//Sorry everyone, but no translation today! In nutshell, this post was mainly about my sport routines at the moment. 
Related Posts

14 kommenttia:

  1. oon aidosti huolissani siitä että yrität pienentää mittojas lantiosta ja lopetit tankotanssin kun sua käskettiin. Sanon vain, että näytää todella riutuneelta, jos on niin pitkä ja yrittää mahtua johonkin 32 kokoon, niinkuin siinä ohjelmassa sanottiin.. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot ihana kun pidät huolta, mut mulla on todellakin kaikki kunnossa! Mulle painotettiin sitä että mittojen pienentyminen pitää tehdä ehdottomasti terveillä keinoilla ja niin mä teenkin, oon pistäny vaan mun ruokavalioo parempaan kuntoon (sillä ennen söin epäsäännöllisesti ja herkkuja päivittäin...) ja vähennän vaan lihaskuntoo, enkä todellaakan tekis näitä muutoksia jos en ite haluais tai olis valmis! :)

      Poista
  2. Älä ota pahalla, mutta mitä jos koskaan et menestykkään oikeesti mallina ja sit ootkin tehnyt nää sun uhraukset aivan turhaan?:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En otakkaan koska toikin on ihan mahdollista, ja oon ollut siitä koko ajan perillä. Koen silti parhaaks vaihtoehdoks hyödyntää mun tilaisuus yrittää malliksi kun oon vielä nuori ja muokattavissa. Kyllä sitä myöhemminkin ehtii urheilla ja lihasta kerryttää jos huvittaa, mutta mallinhommia voi tehdä vain nuorena!

      Poista
  3. Mistä noi housut on?

    VastaaPoista
  4. Oot ihana! Tsemppiä mallinuraan!!! :)

    VastaaPoista
  5. Vaikutat niiiin ihanalta ihmiseltä! Toivon tosiaan että pääset toteuttaan unelmias, tsemppiä sulle :)

    VastaaPoista
  6. Olen aika eri mieltä niiden tuomareiden kanssa, sulla ei ole sen enempää tavaraa lantiolla kuin monilla mallimaailman huipuillakaan. Olet todella persoonallinen ja kaunis, toivon sulle kaikkea hyvää, tiedän että pääset vaikka kuinka pitkälle mikäli vain haluat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jaa, kyllä mä niiden kanssa samoilla linjoilla oon että ei 95 lantio vaan mahdu haute coutureen :/ Mutta kiitos super paljon kun tsemppaat ja uskot muhun <3

      Poista
  7. Kirjoitit että juot runsaan vesimäärän ruokailun yhteydessä, niin ajattelin mainita joskus kuulemani tiedon (en tiedä mistä peräisin), mutta ruoan hivenaineet imeytyisivät kuulemma paremmin jos nimenomaan samaan aikaan ei juo hirveästi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaah siis toi on näköjään muotoiltu tekstissä epäselvästi! Tarkoitin siis että juon yleisesti ottaen ruokajuomana vettä, sekä lisäks päivän mittaan paljon! En siis ruuan yhteydessä mitään jättimäistä määrää juo :D! Mutta kiitos silti vinkistä :)

      Poista

Latest Posts

Labels

lifestyle muoti oma tyyli oma elämä asu happy kauneus shoppailu lookbook meikit photo a day special fiilistely video throwback matkustelu ruoka valokuvaus weekend ajatuksia inspiration summer deep talk photography yhteistyö editorial thoughts hiukset hyvinvointi puheenaiheet kuukauden suosikit musiikki opiskelu DIY kengät monthly favorites my day polyvore sisustus sponsoroitu tutorialit vinkit haaste indiedays blog awards katumuoti kaupallinen yhteistyö kello kynnet kysymyspostaus mallikoulu pariisi personal sneak peek Daniel Wellington Nike air max aamiainen aamupala alekoodi beautiful friday co-creation hampaidenvalkaisu ice watch ideal of sweden inspirationday instagram instrumentarium juhlat kenya kesä koti kuulumisia opinnäytetyö ostokset party ripari safari silmälasit streetstyle syksy treeni trendit tyyli uusi vuosi 2017 2019 2020 Happy Joe IBA Michael Kors acne studios baker bag arki aurinkolasit avokadopasta blogi chiapudding chiapuuro contour kit diesel elokuvat finlayson furla metropolis hampaiden valkaisukynä helsinki ihonhoito indiedays jeffrey campbell joutsen jättineule kevät kielimatka link your blog linkkaa blogisi linkkaa instagram linkkaa youtube makia mango maybeauty metropolia motivaatio naked 3 naked basics oma aika parhaat elokuvat patent leather tote pepsodent white now puhelin puhelinkuoret q&a resepti santorini sarjat smoothie bowl snapshots spotify swiss clinic syksymeikki syyskuu tanssi tekstiiliteollisuus timanttiset.fi trendwalk trenssitakki tutorial unedited urban decay uudistuksia vaihto vaihto-opiskelu varjostus vastuullisuus vegaani viaplay what's in my bag

Instagram @petra_koo