27.5.2015 / 8 Comments

KIELIMATKA-ASIAA VIDEOLLA!



Unohdin luonnollisesti mainita järjestön, jonka kautta meen matkalle.... Tosiaan meen STS:n kielimatkalle, videolla mun yleistä höpinää aiheesta! Kommenteissa olis kiva jos voitte kertoo mahdollisia omakohtaisia kokemuksia kyseisen järjestön matkoista, tai sitten Pariisista/Brightonista ja kielimatkasta yleensäkin sellasia juttuja, jotka on hyvä tietää :)




Related Posts

8 kommenttia:

  1. linkki videoon olis kiva, pääsis mobiili laitteellaki kattomaan :-)

    VastaaPoista
  2. Kannattaa ottaa mukaan lentolaukku, jos matkalaukun koko epäilyttää! ;) ja ehottomasti sekä videoita että kuvia matkasta! Muista nauttia joka hetkestä, aika tulee menemään tosi nopeesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps tarkotuksena olis!
      Nuo molemmat postaustyypit tuun varmaankin toteuttamaan :-)

      Poista
  3. Moi! Mä olin ite toissakesänä kielimatkalla Brightonissa ja nimenomaan STS:n kautta. Tänä päivänä toimin PR-Studenttina eli muutenkin aika paljon kielimatkoista tietoa :-)
    Tosiaan, Pariisissa käydään kaikki perusnähtävyydet läpi! Pariisin ohjelma kootaan paljon sen mukaan, mitä muut pyytää ja shoppailu on aika yleinen - meillä kuitenkin esimerkiksi sai valita Louvren ja shoppailun välillä! Eli niin Pariisissa kuin muutenkin koko kielimatkan ajan kannattaa kertoa, mitä haluaisi! Niitä pyritään toteuttaa parhaan mukaan!
    Perheeltä ei hirveästi kannata odottaa tai kulttuuriin sisäänpääsemisestä - valitettavasti :( Niin mulla kuin monella muullakin oli perhe ekanakin ulkomaalainen ja hostien luona vietetään super vähän aikaa ja meillä kaikilla kävi niin, että kun me tultiin kotiin niin hosti meni omaan huoneeseen.. :D Toki tapauskohtaista, mut aika monella kävi näin! Ruoka on kans yleisesti ottaen epäterveellisempää kuin täällä :) Pesukonehan on briteissä aika harvinainen juttu eli luultavasti ainakin osa vaatteista pitää pestä ite ämpärissä tms. :) Mua ei ainakaan haitannut, varsinkaan jos vaatteissa ei ollut varsinaisesti mitään likaa!
    Aikataulu on tiukka!!! Alkuun se ei välttämättä näytä edes pahalta, mutta loppuen lopuksi vapaa-aikaa on tosi vähän, jonka lisäksi ne aikataulun tyhjät kohdat ei todellisuudessa vapaa-aikaa ole :/ Sim-korttia ei kannata ostaa reissun ajaksi, varsinkaan jos kukaan muu ei osta :) Bussikortin STS hommaa sulle, josta toki sun pitää maksaa se about 50puntaa :)
    Koulu oli meillä 2 tuntia nimenomaan noita esitelmien tekoa yms. ja yks oli sitten vähän 'totisempi', mutta musta se itseasiassa oli kivoin! Siellä siis opeteltiin lähinnä lausumista, joka oli kyl superhyödyllistä :) Sanasto ei välttämättä matkan aikana kauheesti kasva, mut rohkeus puhua kasvaa ja paljon! STS:llä sun 'ryhmässä' on aina kahesta muusta maasta - pohjoismaat on tosi yleisiä ja sitten esim. italia, espanja ja ranska :) Toki voi myös olla, että teitä on 2 suomiporukkaa ja 1 ruotsiporukka.
    Brighton itessään on ihana kaupunki! Mun mielestä se on vähänniinkuin Lontoo pienoiskoossa. Tosiaan, noi starbucksit yms. on ihan keskustassa, mutta kannattaa ehdottomasti kokeilla paikkoja, mihin et muuten pääsis! Churchill squaren yläkerrassa on ns. 'ravintolakerros', missä on superhyvä italialainen 'fast-food'! Myöskin vähän syrjemmässä (ehkä kilsan päässä keskustasta) on semmonen paikallinen kahvila kun cloud9, mikä oli ihan mieletön! Toinen on The day niminen buffet ravintola, joka on must Brightonissa!! Kuulostaa ehkä hassulta, mut ymmärrät mistä puhun, kun käyt siellä, heheh.. :D
    Mulla ei tota explorer passia ollut, joka ei kyllä haitannutkaan:) Kielimatkan hintaanhan siis kuuluu yks Lontoo päivä ja meillä ainakin explorerlaisilla toinen Lontoo päivä oli shoppailu/madame tussauds.
    Niin ja et voi pakata liikaa mukaan! Lupaan, sitä tavaraa tulee mukaan ihan järjettömästi ja joo, ainakin paluumatkalle toi lentolaukku on hyvä! Myöskin se STS reppu, minkä saatte on tilaihme ja sinne saa ihan älyttömästi tavaraa..
    Jos haluut kysyä jotain, niin voit laittaa spostia jennineiti@hotmail.fi, en meinaan luultavasti enää tätä keskustelua huomaa.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei hitsi kiitos ihan tuhannesti näistä tärpeistä!! Oli tosi paljon uutta tietoo ja muutenkin mielenkiintosta kuulla tämmösiä juttuja :)!

      Poista
  4. Oi Brighton! Se on mun lempparikaupunki kaikista ja aina sinne vaan haluaa päästä takaisin, voin luvata että säkin ihastut siihen paikkaan :) Brightonista löytyy tosi paljon kaikkia kivoja kauppoja ja kahviloita kun vaan etsii. Kannattaa suunnata tutkimaan pieniä ja sokkeloisia Laneseja, sieltä löytää vaikka mitä! Sitten second hand -liikkeitä Brightonissa on aika paljon. Kannattaa ainakin tsekata Beyond Retro ja To Be Worn Again. Näistä löytää mahtavia vintagelöytöjä ja uniikkeja vanhoista vaatteista tuunattuja luomuksia :) Mä oon käynyt myös siinä Brightonin lähellä Seafordiin päin sellaisessa pikkukylässä kun East Dean ja voin suositella sitä myös lämpimästi jos vain ehdit! Sinne pääsee bussilla ja kyseessä on siis sellaista peri-englantilaista vehreää nummimaisemaa ja maaseutua lampaineen ja söpöine pikkutaloineen :) Rannassa on upeat kalkkikalliot ja maisemat on siis ihan huikeat! Ihmiset on siellä myös tosi ystävällisiä ja lämpimiä, myöhästyin bussista ja sellainen herttainen vanha englantilaispariskunta heitti mut niiden autolla takaisin Brightoniin ilmaiseksi! :D Se oli tosi hauska kokemus :)

    Nauti reissusta, voi kun itsekin pääsisi taas Brightoniin, se on kyllä paras kaupunki Briteissä :)

    Ps. Olin 400. liittynyt lukija hihii!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsi kiitos paljon! Noi kirpparit onkin pyöriny mun mielessä tosi paljon koska oon kuullut, että Briteissä tulee tehtyä mielettömiä löytöjä vintageliikkeistä ja muista semmosista!
      Täytyy kyllä yrittää päästä katsomaan tota pikkukylää, kuullostaa aivan ihanalta toi perinteikkyys :-)

      Kiitos sulle superisti myös lukijaksi liittymisestä, nyt on taas yksi tavoite saavutettu <3

      Poista

Latest Posts

Labels

lifestyle muoti oma tyyli oma elämä asu happy kauneus shoppailu lookbook meikit photo a day special fiilistely video throwback matkustelu ruoka valokuvaus weekend ajatuksia inspiration summer deep talk photography yhteistyö editorial thoughts hiukset hyvinvointi puheenaiheet kuukauden suosikit musiikki opiskelu DIY kengät monthly favorites my day polyvore sisustus sponsoroitu tutorialit vinkit haaste indiedays blog awards katumuoti kaupallinen yhteistyö kello kynnet kysymyspostaus mallikoulu pariisi personal sneak peek Daniel Wellington Nike air max aamiainen aamupala alekoodi beautiful friday co-creation hampaidenvalkaisu ice watch ideal of sweden inspirationday instagram instrumentarium juhlat kenya kesä koti kuulumisia opinnäytetyö ostokset party ripari safari silmälasit streetstyle syksy treeni trendit tyyli uusi vuosi 2017 2019 2020 Happy Joe IBA Michael Kors acne studios baker bag arki aurinkolasit avokadopasta blogi chiapudding chiapuuro contour kit diesel elokuvat finlayson furla metropolis hampaiden valkaisukynä helsinki ihonhoito indiedays jeffrey campbell joutsen jättineule kevät kielimatka link your blog linkkaa blogisi linkkaa instagram linkkaa youtube makia mango maybeauty metropolia motivaatio naked 3 naked basics oma aika parhaat elokuvat patent leather tote pepsodent white now puhelin puhelinkuoret q&a resepti santorini sarjat smoothie bowl snapshots spotify swiss clinic syksymeikki syyskuu tanssi tekstiiliteollisuus timanttiset.fi trendwalk trenssitakki tutorial unedited urban decay uudistuksia vaihto vaihto-opiskelu varjostus vastuullisuus vegaani viaplay what's in my bag

Instagram @petra_koo